Ανεμιστήρας δαπέδου INVENTOR FN40-INV

3  Έτη εγγύησης επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας

  • 49,80€

  • Κατασκευαστής: INVENTOR
  • Κωδικός Προϊόντος: 0036367
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ο νέος 3 σε 1 ανεμιστήρας της inventor αποτελεί την κατάλληλη λύσης ψύξης για κάθε χώρο συνδυάζοντας παράλληλα μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων!
Ο ανανεωμένος σχεδιασμός που επιτρέπει την αυξομείωσή του ύψους της συσκευής σε 3 διαφορετικά επίπεδα ώστε να τον τοποθετείτε σε όποια επιφάνεια εσείς επιλέξετε σε συνδυασμό με το design ευρύτερης γωνίας και την μεγάλη διάμετρο πτερυγίων, εξασφαλίζει δροσερή ροή αέρα σε κάθε σημείο του χώρου και απόλυτη κάλυψη. Παράλληλα, τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του όπως είναι οι 8 ταχύτητες ή ο χρονοδιακόπτης 8 ωρών, συμβάλλουν δραστικά στην ευελιξία και την άνεση σας κατά την λειτουργία της συσκευής η οποία προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες της καθημερινότητάς σας.
3 σε 1

Ο εργονομικός σχεδιασμός του ανεμιστήρα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ύψος της συσκευής σε τρία επίπεδα καθιστώντας εύκολη την τοποθέτησή του πάνω σε επιφάνειες, έπιπλα ή το δάπεδο.
8 Ταχύτητες

Προσαρμόστε εύκολα την ταχύτητα ροής της αέρα ανάλογα με τις ανάγκες ψύξης του χώρου σας και απολαύστε ιδανικές συνθήκες άνεσης.
Χρονοδιακόπτης 8 Ωρών

Προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης ,αποφεύγοντας την άσκοπη λειτουργία της συσκευής χάρη στην εύκολη ρύθμιση του χρονοδιακόπτη 8 ωρών.
Διάμετρος Πτερυγίων 40cm

Η δροσερή ροή αέρα οδηγείται σε ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια του χώρου σας χάρη στον αποτελεσματικό σχεδιασμό των πτερυγίων του ανεμιστήρα που καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες ψύξης όπου κι αν αποφασίσετε να τον τοποθετήσετε.
Ευρύτερη Γωνία

Με δυνατότητα οριζόντιας περιστροφής έως 85 μοίρες και κάθετης έως 28 μοίρες , ο ανεμιστήρας προσαρμόζεται κατάλληλα στις ανάγκες σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ταχύτητες Ανεμιστήρα 8
Στάθμη Θορύβου (dBA) 30
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 410x1300x410
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220~240V-50
Κατανάλωση (Watt) 48
Βάρος (Kg) 7,60
Εγγύηση Τρία (3) έτη

https://www.inventoraircondition.gr/siskeues/anemistiras/fn40-inv#3-xronia-eggyisi
Κύρια χαρακτηριστικά
Τύπος ανεμιστήρα Με ορθοστάτη
Ισχύς (σε Watt) 48
Διάμετρος (σε cm) 40
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 8
Τηλεχειριστήριο Ναι
Χρονοδιακόπτης Ναι 8 ωρών
Ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης Ναι
Περιστροφική κίνηση Ναι
Ρυθμιζόμενο ύψος Ναι
Επιπλέον χαρακτηριστικά Οθόνη ενδείξεων, 3 ρυθμίσεις ύψους 130cm, 100cm, 70cm
Εγγύηση Κατασκευαστή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή www.inventoraircondition.gr