Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές για προιόντα μικρού όγκου γίνονται μέσω ACS courier σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε τον πιο γρήγορο τρόπο παραλαβής του προϊόντος σας όπως επίσης και ότι το προϊόν θα είναι σε άριστη γενική κατάσταση.Η παράδοση γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες απο την ημέρα αποστολής της παραγγελίας.

Οι αποστολές για μεγάλες οικιακές συσκευές γίνονται μέσω μεταφορικών εταιριών και ο χρόνος παράδοσης ειναι 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα τον τόπο παράσοδης.

Το κόστος αποστολής ποικίλει ανάλογα με τα προϊόντα που επιλέγετε, τα ελάχιστα μεταφορικά ξεκινούν από  € και εμφανίζονται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο. Η χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση.

Στις περιοχές όπου δεν υπάρχει κατάστημα ACS ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία από το πλησιέστερο κατάστημα. Ειδικά για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση, για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Επίσης στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή σε δυσπρόσιτη περιοχή θα πρέπει να γίνει προεξόφληση του συνολικού ποσού της αγοράς και των μεταφορικών μέσω τράπεζας ή με κάρτα.

Σε περίπτωση όπου αναφέρεται ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται με δωρεάν μεταφορικά, αυτό ισχύει μόνο για μη δυσπρόσιτες περιοχές. Για δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται τηλεφωνική συννενόηση με τον πελάτη.