Εγγύηση προϊόντων

Η ικανοποίηση των πελατών σου ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πρώτη μας προτεραιότητα για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και δεσμευόμαστε γι’αυτό.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παρέχει 24μηνη εγγύηση προϊόντων. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ξεχωρίζει από την εξαιρετική ποιότητα που παρέχετε από τα καλύτερα εμπορικά σήματα στον κόσμο.

Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε 24μηνη εγγύηση για οποιοδήποτε προϊόν αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενάντια στις ατέλειες όλων των κατασκευαστών χωρίς καμία εξαίρεση.

Συνήθως είμαστε σε θέση να επιλύσουμε αποτελεσματικά και πολύ γρήγορα όλα τα προβλήματα που αφορούν ελαττώματα των κατασκευαστών προσφέροντας αντικατάσταση ή ανταλλακτικά δωρεάν.

Σημειώστε ότι η ζημιά σε προϊόντα που προκαλείτε από την γενική φθορά χρήσης μέρα με τη μέρα ή και από γρατσουνιές δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση.

Ελαττώματα κατασκευαστών σημαίνει ατέλειες ή ελαττώματα που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία και τη μη συμμόρφωση με τα πρότυπα του κατασκευαστή που καθορίζονται για το συγκεκριμένο προϊόν.

Σημειώστε ότι στα ελαττώματα του κατασκευαστεί δεν περιλαμβάνονται σχεδιαστικά ελαττώματα που οφείλονται στον σχεδιασμό του προϊόντος και όχι από την παραγωγική διαδικασία.

Στα ελαττώματα του κατασκευαστή δεν περιλαμβάνονται βλάβη ή ζημία που προκύπτει από κακή χρήση του προϊόντος ή από ατύχημα.

Τα περισσότερα προιποντα πριν συσκευαστούν και παραδοθούν στις μεταφορικές εταιρείες,ελέγχονται σχαλαστικά από τους υπαλλήλους της εταιρείας μας και βεβαιώνεται η καλή τους λειτουργίας και αρτιότητα, όπου αυτό είναι δυνατό.Τα προιόντα ταξιδεύουν ασφαλισμένα και σε παρίπτωση που διαπιστώθεί από τον πελάτη αδικαιολόγητε φθορές και χτηπήματα πρέπει η παραλαβή τους να γινει με επιφύλαξη που ισχύει εφ όσον γίνεταο με σημείωση στην απόδειξη παραλαβής που υπογράφει. 

  Οι συνεργαζόμενες εταιρείες παρέχουν την εγγύση των προιόντων τους, και αυτές είναι υπεύθυνες γιά την επισκευή η αντικατάσταση τους.

Το κόστος μεταφοράς και αποστολής στις περιπτώσεις επισκευής βαρύνουν τον πελάτη.