Αποστολή & Παράδοση

Η παραγγελία σας  αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή από συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρία κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 15:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, συσκευάζονται και παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρία την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Από τι στιγμή που παραδώσουμε το δέμα της παραγγελίας σας στην ταχυμεταφορική εταιρία θα το παραλάβετε μέσα σε 24 έως 48 ώρες αναλόγος την γεωγραφική περιοχή αποστολής.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή ή σε οποιαδήποτε άλλη αργεία επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και την μεθεπόμενη αργάσιμη ημέρα συσκευάζονται και παραδίδονται στην ταχυμεταφορική εταιρία. Από τι στιγμή που παραδώσουμε το δέμα της παραγγελίας σας στην ταχυμεταφορική εταιρία θα το παραλάβετε μέσα σε 24 έως 48 ώρες αναλόγος την γεωργραφική περιοχή αποστολής.

Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε και γιά τον συνήθη χρόνο παράδοσης των προιόντων σας,αναλόγως της περιοχής που έχετε επιλέξει να γίνει η αποστολή τους.

Αν η αποστολή γίνει με ταχυμεταφορική εταιρεία (COURIER)  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Κωδικό Αριθμό Αποστολής  Ταχυμεταφοράς (VAUCHER) προκειμένου να παρακαλουθείτε την πορεία παράδοσης της παραγγελία σας σε πραγματικό χρόνο.

Αν η παράδοση αφορά την Θεσσαλονίκη και τον Ν.Κιλκίς τότε η παράδοση μπορεί να γίνειι με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας στον συμφωνηθέντα τόπο και χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΕΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΩΝ

Σύμφωνα με το βασικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης των εταιρειών μεταφοράς και ταχυμεταφοράς που συνεργαζόμαστε, οι παραδόσεις έχουν ως εξής:

  1. Στις πρωτεύουσες νομών,μεγάλες πόλεις και κεντρικές περιοχές που εξυπηρετούνται από τοπικά γραφεία ταχυμεταφορικώνεταιρειών- εντός 24 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά)
  2. Στις λοιπές περιοχές εντός 48 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών που μπορεί να παραδοθεί σε 72 ώρες.
  3. Σε περίπτωση χρήσης μεταφορικής εταιρείας ο χρόνος παράδοσης είναι ανάλογος με τη συχνότητα των δρομολογίων ανά περιοχή, τον χρόνο μεταφόρτωσης κλπ.Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει πάντα ενημέρωση από το αντίστοιχο γραφείο της εταιρείας μας γιά την εξέλιξη της παράδοσης των προιόντων 

Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το ως άνω χρονοδιάγραμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς αναφέρεται δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Mολονότι έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωσή σας σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος παρ’ όλ’ αυτά υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας (και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας). Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος σας για υπαναχώρηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα υπαναχώρησης και να μας αποστείλετε το σχετικό αίτημά σας καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ώστε να ενημερωθείτε για τον αριθμό RMA που πρέπει να συνοδεύει το προϊόν που θα επιστρέψετε.

Διευκρινίζεται πάντως ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας).

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι:

  1. Να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του προϊόντος και να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.
  2. Να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από την συσκευασίας με την οποία σας το παρέδωσε η ταχυμεταφορική εταιρία.
  3. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα.

Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία - π.χ. εύθραυστα προϊόντα - θα πρέπει να επιστρέφονται εντός των ειδικών συσκευασιών τους), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

     Σε κάθε περίπτωση το μεταφορικό κόστος της επιστροφής και με οποιοδήποτε τρόπο γίνει επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.